Μοιράσου το:


Austrian Airlines

Αεροπορική Austrian Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: OS
Χώρα: Αυστρία
Έδρα: Vienna International (VIE)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η Austrian Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 1957 και έχει έδρα τη Βιέννη. Από το Σεπτέμβριο του 2009 η εταιρία ανήκει στη γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa. Θυγατρική της είναι η Tyrolean Airways, η οποία από την 1η Ιουλίου 2012 πραγματοποιεί όλα τα δρομολόγια της Austrian χρησιμοποιώντας το στόλο και το όνομα της μητρικής εταιρείας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9601240-2

για κρατήσεις με Austrian Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Austrian περιλαμβάνει 6 Airbus 321, 7 Airbus 319, 10 Airbus 320 , 7 Boeing 737, 4 Boeing 777, 6 Boeing 767, 15 Fokker 100, 9 Fokker 70 και 14 Bombardier Q400 που χρησιμοποιούνται κυρίως σε εγχώριες πτήσεις.

Προορισμοί

Στη χώρα μας η Austrian πραγματοποιεί πτήσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τη Ρόδο.
Στο εξωτερικό η Austrian εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις πόλεις της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Αυστρίας, αλλά και σε διάφορες άλλες πόλεις της Ευρώπης και σε αρκετές πόλεις της Τουρκίας.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Austrian Airlines είναι η εξής:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και με μέγιστες διαστάσεις 57x54x15cm καθώς και ένα προσωπικό αξεσουάρ (γυναικεία τσάντα, τσάντα λάπτοπ, τσάντα πλάτης, κτλ) μέγιστων διαστάσεων 40x30x10cm. Οι επιβάτες της Business Class έχουν το δικαίωμα δύο χειραποσκευών και ενός προσωπικού αξεσουάρ με μέγιστα όρια βάρους και διαστάσεων όπως προαναφέρθηκαν.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Austrian Airlines σε προορισμούς της Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας,Τουρκίας και πολλούς ακόμη. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Austrian Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Βιέννη - Vienna (VIE)