Αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου στο Βόλο, πρόγραμμα πτήσεων και μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (ταξί, λεωφορείο).

Το παραλιακό μέτωπο του Βόλου.

Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου εξυπηρετεί την πόλη του Βόλου αλλά και όλες τις πόλεις της κεντρικής Ελλάδας. Ποιο συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι το μόνο πολιτικό αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις πόλεις Βόλου, Αλμυρού, Λαμίας, Λάρισας, Φαρσάλων, Καλαμπάκας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Άνοιξε το 1991 και η ποιο πρόσφατη κτιριακή αναβάθμιση έγινε το 2010. Στο παρελθών είχε δοκιμάσει πτήσεις η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair αλλά δεν τα διατήρησε. Σήμερα δέχεται μερικές πτήσεις από χώρες του εξωτερικού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου καθώς και μια πτήση στο εσωτερικό με το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Βόλου.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Αναζήτηση
Σημαία Ελλάδα Ελλάδα
location
Βόλος
VOL
Κωδικός IATA
16:55
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Το αεροδρόμιο συνδέεται με την πόλη του Βόλου με ταξί και λεωφορείο, οι στάσεις των οποίων βρίσκονται έξω από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Το ΚΤΕΛ Βόλου έχει καθιερώσει ειδικά δρομολόγια 2 ώρες πριν από κάθε πτήση, για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 24210-33254 ή 24210-25527.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Sky Express από αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Πτήσεις Austrian Airlines από αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Πτήσεις easyJet από αεροδρόμιο Βόλου - Νέας Αγχιάλου