Μοιράσου το:


easyJet

Αεροπορική easyJet
Κωδικός ΙΑΤΑ: U2
Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο
Έδρα: London Luton (LTN)

Περιγραφή

Η EasyJet είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Ελληνοκύπριο επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου και έχει έδρα το Λονδίνο. Θυγατρική της είναι η EasyJet Switzerland, μία επίσης εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας. Το 2011 ταξίδεψαν με την εταιρεία 55 εκατομμύρια επιβάτες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1980013 (αγγλικά).

για κρατήσεις με easyJet κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η φιλοσοφία της EasyJet είναι η διαχείριση ενός μόνο τύπου αεροσκάφους, όπως συνηθίζεται στις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες πτήσεων χαμηλού κόστους. Αποτελεί την αεροπορική εταιρία που διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο σε αεροσκάφη τύπου Airbus, στο σύνολο 183 από τα 184 που διαθέτει, ενώ μόλις ένα από αυτά είναι τύπου Boeing. Εντός του 2013 αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη 37 καινούρια Airbus.

Προορισμοί

Η EasyJet εξυπηρετεί προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και στη Βόρεια Αφρική. Παρ’ ότι οι εταιρίες πτήσεων χαμηλού κόστους επιλέγουν δευτερεύοντα αεροδρόμια, η EasyJet εξυπηρετεί τα κύρια αεροδρόμια των μεγάλων πόλεων, καθιστώντας την μετάβαση στον προορισμό ακόμη πιο εύκολη.
Από την Ελλάδα πραγματοποιεί πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Πολιτική αποσκευών

Η easyJet δεν περιλαμβάνει αποσκευές στην τιμή του εισιτηρίου και σε περίπτωση που χρειάζεται πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό. Κάθε επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει έως 20 κιλά αποσκευών ανεξαρτήτως αριθμού βαλιτσών. Επιτρέπεται μόνο μία χειραποσκευή με μέγιστες διαστάσεις 56 x 45 x 25cm χωρίς όριο βάρους, αν και κάθε επιβάτης πρέπει να μπορεί να ανεβάσει τη δική του χειραποσκευή χωρίς βοήθεια.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την easyJet σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις easyJet

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Ντόρτμουντ - Dortmund 21 (DTM)  

Πτήσεις από αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»
Μπρίστολ - Bristol (BRS)