Αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον

London Luton Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στο Λονδίνο, τους τερματικούς σταθμούς (terminals) και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (λεωφορείο, τρένο)

Αεροφωτογραφία του αεροδρομίου Λούτον στο Λονδίνο. Φωτογραφία: Thomas Nugent / CC BY-SA 2.0

Το διεθνές αεροδρόμιο του Luton βρίσκεται 3 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Luton και 57 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο του Λονδίνου.

Είναι το τέταρτο σε μέγεθος αεροδρόμιο του Λονδίνου και εξυπηρετεί γύρω στα 9 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο κάνοντάς το το πέμπτο αεροδρόμιο σε κίνηση σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μεγάλη πλειοψηφία των πτήσεων αφορούν ευρωπαΐκούς προορισμούς, αν και πλέον δίνεται η δυνατότητα πτήσεων και προς προορισμούς στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον

Αναζήτηση
Σημαία Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένο Βασίλειο
location
Λονδίνο
LTN
Κωδικός IATA
06:58
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον

Η σύνδεση με την πόλη του Λονδίνου γίνεται μέσω λεωφορείου του αεροδρομίου που μεταφέρει το επιβατικό κοινό στο σιδηροδρομικό σταθμό Luton Airport Parkway, η διαδρομή διαρκεί 10 λεπτά, και από εκεί γίνεται σύνδεση με γραμμές τρένων για Brighton και Sutton που περνούν μέσα από το Λονδίνο και είναι οι πιο συχνές, ή με τη γραμμή St Pancras στο κέντρο του Λονδίνου (κάθε 1 ώρα).

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Ryanair από αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον

Πτήσεις Wizz Air από αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον

Πτήσεις easyJet από αεροδρόμιο Λονδίνου Λούτον