Αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Edinburgh Airport

Μάθε χρήσιμες πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου της Σκωτίας, τις πτήσεις και τα δρομολόγια καθώς και μέσα μαζικής μεταφοράς για μεταφορά στο κέντρο.

Οι δρόμοι που περιβάλουν το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Φωτογραφία: M4kumba82 / CC BY-SA 3.0

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου είναι το κύριο διεθνές αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το Εδιμβούργο, την πρωτεύουσα της Σκωτίας. Βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της πόλης του Εδιμβούργου και είναι το αεροδρόμιο με την περισσότερη κίνηση στη Σκωτία και το έκτο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας εξυπηρετήσει 14,7 εκατομμύρια επιβάτες το 2019.

Το αεροδρόμιο διαθέτει ένα σύγχρονο τερματικό κτίριο εξοπλισμένο με μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις για τους ταξιδιώτες. Αυτά περιλαμβάνουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα αφορολογήτων ειδών καθώς και μια premium λωρίδα ασφαλείας και μια υπηρεσία ελέγχου διαβατηρίων ταχείας κυκλοφορίας.

Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες πτήσεις όλο το χρόνο προς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, στα περισσότερα σημαντικά αεροδρόμια της Ευρώπης και εποχιακά σε τουριστικούς προορισμούς, κυρίως στη Μεσόγειο και τη βόρειο Αμερική.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Αναζήτηση
Σημαία Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένο Βασίλειο
EDI
Κωδικός IATA
06:27
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Για πρόσβαση στο αεροδρόμιο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς, όπως λεωφορεία, τραμ, ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Το αεροδρόμιο έχει επίσης τον δικό του σιδηροδρομικό σταθμό, το Edinburgh Gateway, ο οποίος παρέχει απευθείας συνδέσεις με το κέντρο της πόλης του Εδιμβούργου και άλλες μεγάλες πόλεις της Σκωτίας.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Πτήσεις easyJet από αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Πτήσεις Ryanair από αεροδρόμιο Εδιμβούργου