Αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Venice Marco Polo Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στη Βενετία, πτήσεις και εισιτήρια, τον τερματικό και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (λεωφορείο, πλοίο).

Διάδρομος του αεροδρομίου Μάρκο Πόλο στη Βενετία της Ιταλίας. Φωτογραφία: Fufu33 / CC BY-SA 3.0

Το αεροδρόμιο της Βενετίας βρίσκεται στην πλευρά της ηπειρωτικής Ιταλίας, περίπου 8 χιλιόμετρα βόρεια της Βενετίας και πολύ κοντά στην πόλη Mestre. Πήρε το όνομά του από τον εξερευνητή Μάρκο Πόλο που καταγόταν από την πόλη της Βενετίας.

Το αεροδρόμιο διαθέτει ένα ενιαίο τερματικό σταθμό που φιλοξενεί αφίξεις και αναχωρήσεις. Το ισόγειο δέχεται τις αφίξεις και ο πρώτος όροφος τους επιβάτες που αναχωρούν, ενώ στον τρίτο στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης και των αεροπορικών εταιρειών. Ο τερματικός σταθμός είναι σύγχρονος και καλά εξοπλισμένος με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων για τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών καταστημάτων, εστιατορίων, καφέ και αφορολογήτων ειδών.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία, στην άκρη της ενετικής λιμνοθάλασσας, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο νερό και στα γύρω νησιά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τη θέα στην ιστορική πόλη της Βενετίας από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου του αεροδρομίου, η οποία είναι προσβάσιμη στο κοινό.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Αναζήτηση
Σημαία Ιταλία Ιταλία
location
Βενετία
VCE
Κωδικός IATA
01:37
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Με τη γραμμή Νο5 του λεωφορείου A.C.T.V. ή τη γραμμή express του λεωφορείου A.T.V.O.. Εισιτήρια διατίθενται στο σταθμό των λεωφορείων ή και μέσα στο όχημα.

ΠΛΟΙΟ: Από το αεροδρόμιο ξεκινούν μηχανοκίνητα σκάφη που περνώντας από το νησί Μουράνο φτάνουν μέσω των καναλιών μέχρι την πλατεία του Σαν Μάρκο. Εισιτήρια υπάρχουν στο χώρο επιβίβασης αλλά αγορά μπορεί να γίνει και μέσω ίντερνετ.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις Volotea από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις easyJet από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις Wizz Air από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο