Αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στη Βενετία, τον τερματικό σταθμό (terminal), μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (λεωφορείο, πλοίο).

Διάδρομος του αεροδρομίου Μάρκο Πόλο στη Βενετία της Ιταλίας. Φωτογραφία: Fufu33 / CC BY-SA 3.0

Το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας βρίσκεται στα βόρεια της πόλης και στην πλευρά της ηπειρωτικής Ιταλίας, πιο κοντά στην πόλη Mestre και πήρε το όνομά του από τον εξερευνητή Marco Polo που καταγόταν από την πόλη της Βενετίας.

Το 2011 μετακινήθηκαν 8,6 εκατομμύρια επιβάτες, φέρνοντας το αεροδρόμιο της Βενετίας στην πέμπτη θέση των αεροδρομίων της Ιταλίας.

Είναι ένας τριώροφος τερματικός σταθμός με το ισόγειο να δέχεται τις αφίξεις και ο πρώτος όροφος τους επιβάτες που αναχωρούν, ενώ στον τρίτο στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης και των αεροπορικών εταιρειών.

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Με τη γραμμή Νο5 του λεωφορείου A.C.T.V. ή τη γραμμή express του λεωφορείου A.T.V.O.. Εισιτήρια διατίθενται στο σταθμό των λεωφορείων ή και μέσα στο όχημα.

ΠΛΟΙΟ: Από το αεροδρόμιο ξεκινούν μηχανοκίνητα σκάφη που περνώντας από το νησί Μουράνο φτάνουν μέσω των καναλιών μέχρι την πλατεία του Σαν Μάρκο. Εισιτήρια υπάρχουν στο χώρο επιβίβασης αλλά αγορά μπορεί να γίνει και μέσω ίντερνετ.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές για την πτήση σου στο Αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Αναζήτηση

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις Volotea από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις easyJet από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο

Πτήσεις Wizz Air από αεροδρόμιο Βενετίας Μάρκο Πόλο