Μοιράσου το:


Volotea

Αεροπορική Volotea
Κωδικός ΙΑΤΑ: V7
Χώρα: Ισπανία
Έδρα: Venice Marco Polo (VCE)

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Volotea ανήκει στην εταιρεία Alaeo, με έδρα τη Βαρκελώνη, και οι ιδρυτές της εταιρείας είναι οι ιδρυτές και της εταιρείας Vueling. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου 2012 και χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας ως βάση του στόλου. Η εταιρεία υποστηρίζεται από τρεις εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, δύο ευρωπαϊκές και μία που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχοντας εξασφαλίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την έναρξη των εργασιών της.

Προσοχή! Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο από το τηλέφωνό μας και όχι από το σύστημά μας.

για κρατήσεις καλέστε 801 700 7790*
*αστική χρέωση

για κρατήσεις με Volotea κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 9 αεροπλάνα τύπου Boeing 717-200, 125 θέσεων.

Προορισμοί

Χρησιμοποιώντας το αεροδρόμιο Marco Polo, η εταιρεία θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη και νησιά της χώρας, μέσω Βενετίας, με την πόλη Μπορντό στη Γαλλία, τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, τις πόλεις Ανκόνα, Μπρίντιζι, Κάλιαρι, Τζένοα, Όλμπια, Παλέρμο, Καλαβρία και Τριέστη της Ιταλίας, την Κρακοβία της Πολωνίας, το Πόρτο της Πορτογαλίας, και τις πόλεις Αλικάντε, Μπιλμπάο, Μάλαγα και Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα της Ισπανίας με εποχιακά δρομολόγια.

Πολιτική αποσκευών

Η Volotea δε συμπεριλαμβάνει αποσκευές στην τιμή του εισιτηρίου. Προβλέπεται μόνο μία χειραποσκευή με μέγιστο βάρος 10 κιλά. Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης επιθυμεί αποσκευή πρέπει να πληρώσει επιπλέον 15-25 ευρώ εάν το check-in των αποσκευών γίνει από το διαδίκτυο ή το τηλεφωνικό κέντρο και 40 ευρώ εάν γίνει στο αεροδρόμιο.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και ταξιδέψτε με τη Volotea σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Κροατία και Τσεχία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πραγματοποιήστε οικονομικά ταξίδια για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους.

Πτήσεις Volotea

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση

Δεν εκτελείτε καμία πτήση από Ελληνικά αεροδρόμια αυτήν την εποχή.