Μοιράσου το:


Alitalia

Αεροπορική Alitalia
Κωδικός ΙΑΤΑ: AZ
Χώρα: Ιταλία
Έδρα: Leonardo da Vinci - Fiumicino (FCO)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η Alitalia είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο και ταυτόχρονα ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας. Το όνομά της ετυμολογείται από το ιταλικό ali που σημαίνει φτερά και το Italia, από τη χώρα που εδρεύει η εταιρία. Έχει στην ιδιοκτησία της την Air One, μία ιταλική εταιρία χαμηλού κόστους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9988888

για κρατήσεις με Alitalia κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Alitalia αποτελείται από 120 αεροσκάφη. Σε αυτά περιλαμβάνονται αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200 ER, Boeing 767-300 ER, Airbus A330-200, Airbus A321, Airbus A320, Airbus A319 και MC Donnel Douglas MD82.

Προορισμοί

Η Alitalia εξυπηρετεί συνολικά 86 προορισμούς, 27 εγχώριους και 59 διεθνείς, σε 40 χώρες. Από τη χώρα μας πραγματοποιούνται πτήσεις καθημερινά από Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς διάφορες πόλεις της Ιταλίας και άλλους δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Alitalia είναι η εξής:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και με μέγιστες διαστάσεις 25 x 35 x 55 cm.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Alitalia σε προορισμούς της Ευρώπης, Ασίας, Αμερικής και Αφρικής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Alitalia

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»