Μοιράσου το:


Swiss Air

Αεροπορική Swiss Air
Κωδικός ΙΑΤΑ: LX
Χώρα: Ελβετία
Έδρα: Zurich (ZRH)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η Swiss Air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ελβετίας και ταυτόχρονα ένα από τα σύμβολα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1931 μετά από τη συγχώνευση των αεροπορικών εταιριών Balair και Astra Aero και υπήρξε για πολλές δεκαετίες γνωστή με το όνομα "Ιπτάμενη Τράπεζα", λόγω της οικονομικής σταθερότητας που χαρακτήριζε την εταιρία. Από το 2002 αποτελεί θυγατρική της Lufthasa και είναι μέλος της Star Alliance.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6175320

για κρατήσεις με Swiss Air κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η Swiss διαθέτει έναν στόλο με 81 αεροσκάφη, 25 για μακρινές και 56 για μεσαίες και κοντινές αποστάσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται 6 κατηγορίες αεροπλάνων: Airbus A340-300, Airbus A330-300, Airbus A321-111, Airbus A320-214, Airbus A319-112 και τα Avro RJ100.

Προορισμοί

Η Swiss πραγματοποιεί καθημερινά απευθείας πτήσεις για Ζυρίχη και Γενεύη από την Αθήνα και μία ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη προς Ζυρίχη.
Στο εξωτερικό εξυπηρετεί περισσότερους από 70 προορισμούς σε πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Swiss είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business και First Class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 8 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Swiss σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια και νότια Αμερική, Αφρική, Μέση Ανατολή και Άπω Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Swiss Air

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Γενεύη - Geneva (GVA)  
Ζυρίχη - Zurich (ZRH)  

Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Ζυρίχη - Zurich (ZRH)