Αεροδρόμιο Λονδίνου Στάνστεντ

London Stansted Airport

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο στο Λονδίνο, τον τερματικό σταθμό (terminal), μέσα μαζικής μεταφοράς για σύνδεση με την πόλη (τρένο, λεωφορείο)

Το κεντρικό κτήριο του αεροδρομίου Στάνστεντ του Λονδίνου και τα τρία κτίρια στα οποία βρίσκονται οι πύλες.

Το αεροδρόμιο του Stansted βρίσκεται 48 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου του Λονδίνου.

Είναι το τρίτο σε κίνηση αεροδρόμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το τρίτο μεγαλύτερο στην περιοχή του Λονδίνου. Το 2010 εξυπηρέτησε 18,6 εκατομμύρια επιβάτες, έχει ένα τερματικό σταθμό, ενώ ο πύργος ελέγχου είναι από τους ψηλότερους της χώρας.

Εκτός από τις αεροπορικές εταιρείες, ο αεροδιάδρομος χρησιμοποιείται και για ιδιωτικά αεροπλάνα.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Λονδίνου Στάνστεντ

Αναζήτηση
Σημαία Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένο Βασίλειο
location
Λονδίνο
STN
Κωδικός IATA
08:15
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Λονδίνου Στάνστεντ

ΤΡΕΝΟ: Ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου βρίσκεται κάτω από το κτίριο του τερματικού σταθμού και συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο του Λονδίνου. Το Stansted Express καταλήγει στο Liverpool Street station του Λονδίνου, η διαδρομή διαρκεί 45 λεπτά, ενώ υπάρχει αναχώρηση κάθε 15 λεπτά.
Εναλλακτικά, το National Express East Anglia συνδέει το αεροδρόμιο με τη στάση London Stratford, δρομολόγιο που υπάρχει από Δευτέρα έως Παρασκευή και η διαδρομή διαρκεί περίπου 60 λεπτά.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Απέναντι από την είσοδο του αεροδρομίου βρίσκεται η αφετηρία λεωφορείων με κατεύθυνση το Statford (45 λεπτά), το σταθμό Victoria Coach Station (75 λεπτά) το σταθμό Liverpool Street Station (55 λεπτά) και το Golders Green (70 λεπτά), όλοι προορισμοί μέσα στο Λονδίνο. Εισιτήρια διατίθενται στο σταθμό των λεωφορείων αλλά και μέσα στο λεωφορείο.

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Ryanair από αεροδρόμιο Λονδίνου Στάνστεντ