Μοιράσου το:


Qatar Airways

Αεροπορική Qatar Airways
Κωδικός ΙΑΤΑ: QR
Χώρα: Κατάρ
Έδρα: Doha International (DOH)

Περιγραφή

Η Qatar Airways είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του ομώνυμου κρατιδίου του Περσικού Κόλπου. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1993 από μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, ενώ πλέον το 50% της ανήκει σε ιδιώτες επενδυτές. Τον Ιούνιο του 2011 η Qatar Airways κέρδισε μία μεγάλη διάκριση, αυτή της "Αεροπορικής εταιρίας της χρονιάς", από την Skytrax.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9508700

για κρατήσεις με Qatar Airways κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Qatar Airways αριθμεί 111 αεροσκάφη, τύπου Airbus και Boeing.
Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρίας επέβαλε την ανάπτυξη του στόλου της και έχει αναγγελθεί η απόκτηση περίπου 181 ακόμη αεροσκαφών τα επόμενα χρόνια.

Προορισμοί

Η Qatar Airways εξυπηρετεί 123 διεθνείς προορισμούς σε 67 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Ωκεανία από τον κόμβο της στο διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα.
Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν με απευθείας πτήσεις από Αθήνα στο Ντουμπάι και στη Ντόχα.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Qatar Airways είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 7 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business και First Class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 15 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Qatar Airways σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Qatar Airways

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ντόχα - Doha (DOH)