Μοιράσου το:


Iberia

Αεροπορική Iberia
Κωδικός ΙΑΤΑ: IB
Χώρα: Ισπανία
Έδρα: Madrid-Barajas (MAD)
Συμμαχία: Oneworld

Περιγραφή

Η Iberia είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας και μετά τη συγχώνευσή της με την British Airways αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης. Με μία συνεχή παρουσία για περισσότερα από 80 χρόνια, η Iberia είναι η ηγετική εταιρία στις πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής. Έχει στην κατοχή της την Air Nostrum που πραγματοποιεί πτήσεις εσωτερικού και εδρεύει στη Βαλένθια και την Vueling Airlines που είναι εταιρία πτήσεων χαμηλού κόστους σε προορισμούς της Ευρώπης από την Ισπανία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 74 00 225

για κρατήσεις με Iberia κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρίας ανέρχεται στα 103 αεροσκάφη τύπου Airbus, ενώ έχει αναγγείλει την απόκτηση ακόμη 27 εντός των επόμενων χρόνων.

Προορισμοί

H Iberia εξυπηρετεί αεροδρόμια σε περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς, με προσανατολισμό τα ταξίδια στη Λατινική Αμερική και είναι η μόνη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που πραγματοποιεί πτήσεις στην Κόρδοβα της Αργεντινής, τη Γουατεμάλα, το Σαν Σαλβαντόρ και το Μοντεβιδέο. Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα προς τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη καθημερινά.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Iberia είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της Tourist Class δικαιούται μία χειραποσκευή έως 10 κιλά, οι επιβάτες της Business Class μπορούν να έχουν μαζί τους μία χειραποσκευή συνολικού βάρους 14 κιλών και οι επιβάτες της Business Plus δικαιούνται 2 χειραποσκευές μέγιστου συνολικού βάρους 18 κιλών.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Iberia σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Αμερική. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Iberia

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»