Μοιράσου το:


KLM

Αεροπορική KLM Royal Dutch Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: KL
Χώρα: Ολλανδία
Έδρα: Amsterdam Schiphol (AMS)
Συμμαχία: SkyTeam

Περιγραφή

Η KLM (από τα αρχικά Koninklijke Luchtvaart Maatschappij στα ολλανδικά που σημαίνει "Βασιλική Αεροπορική Εταιρία") είναι ο βασικός αερομεταφορέας της Ολλανδίας. Ιδρύθηκε το 1920 και είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει το αρχικό της όνομα. Το Σεπτέμβριο του 2003 συγχωνεύτηκε με τη γαλλική εταιρία Air France.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9980090, 210 3530380

για κρατήσεις με KLM Royal Dutch Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της KLM περιλαμβάνει 116 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 94 είναι τύπου Boeing, 14 είναι τύπου Airbus και τα 8 τύπου McDonnell Douglas

Προορισμοί

H KLM πραγματοποιεί πτήσεις σε περισσότερους από 130 προορισμούς, σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία. Στην Ελλάδα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποιώντας απευθείας πτήσεις καθημερινά από και προς το Άμστερνταμ.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της KLM είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή έως 12 κιλά, ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν έως 2 χειραποσκευές συνολικού βάρους 18 κιλών.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την KLM σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις KLM Royal Dutch Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»