Μοιράσου το:


Vueling

Αεροπορική Vueling Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: VY
Χώρα: Ισπανία
Έδρα: Barcelona - El Prat (BCN)

Περιγραφή

Η Vueling είναι μία εταιρία πτήσεων χαμηλού κόστους που εδρεύει στο αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης. Ιδρύθηκε το 2004 και η πρώτη πτήση ήταν από τη Βαρκελώνη στην Ίμπιζα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3530376

για κρατήσεις με Vueling Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο Στόλος της Vueling αποτελείται από 59 αεροσκάφη τύπου Airbus. Το χαρακτηριστικό των αεροπλάνων της Vueling είναι ότι κάθε ένα από αυτά φέρει ένα διαφορετικό όνομα, που αποτελούν λογοπαίγνια με το όνομα της εταιρίας (“Born to be vueling”, “Vueling in love”, “Vueling me softly”, κ.ά.).

Προορισμοί

Η Vueling εξυπηρετεί προορισμούς αποκλειστικά στην Ευρώπη, με έμφαση στη Δυτική Μεσόγειο και τις πόλεις της Ισπανίας.
Από τη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα στη Βαρκελώνη με απευθείας πτήσεις, ενώ εποχιακά πραγματοποιεί πτήσεις από τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Μύκονο.

Πολιτική αποσκευών

Οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν μαζί τους μία χειραποσκευή έως 10 κιλά, αν και δίνεται η δυνατότητα 4 κιλών ακόμη με ένα επιπλέον ποσό. Κάθε επιβάτης μπορεί να έχει και μία αποσκευή έως 23 κιλά επιλέγοντας τη συγκεκριμένη δυνατότητα τη στιγμή κράτησης του εισιτηρίου και πληρώνοντας ένα επιπλέον ποσό.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Vueling σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Vueling Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»