Μοιράσου το:


Turkish Airlines

Αεροπορική Turkish Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: TK
Χώρα: Τουρκία
Έδρα: Ataturk (IST)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας. Ιδρύθηκε το 1933 και εδρεύει στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Είναι μέλος της μεγαλύτερης συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance από τον Αύγουστο του 2011. Την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε ως η "Καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης" από την Skytrax.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3531154, 210 3530363

για κρατήσεις με Turkish Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Turkish Airlines περιλαμβάνει 186 επιβατικά αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing και πέντε αεροσκάφη για μεταφορά φορτίου. Το 2008 η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό του στόλου της, ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να προμηθευτεί 105 νέα αεροσκάφη, προκηρύσσοντας μία από τις μεγαλύτερες προσφορές που έχουν γίνει ποτέ. Έχει ανακοινωθεί η απόκτηση 33 νέων αεροσκαφών.

Προορισμοί

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί πτήσεις σε 138 διεθνείς προορισμούς σε Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία, Ευρώπη και Η.Π.Α. και 41 εγχώριους. Στη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Turkish Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης και της Comfort μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ενώ της Business δύο χειραποσκευές έως 8 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με την Turkish Airlines σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Turkish Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»