Μοιράσου το:


SAS Group

Αεροπορική Scandinavian Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: SK
Χώρα: Σουηδία
Έδρα: Stockholm Arlanda (ARN)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η SAS ή αλλιώς Scandinavian Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Δανίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Σκανδιναβία. Αποτελεί μέλος του ομίλου SAS Group και εδρεύει στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης. Θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στην Ευρώπη και το 2009 ανακηρύχθηκε ως η ακριβέστερη εταιρία στην Ευρώπη, με συνολική ακρίβεια 89,11% στα δρομολόγια της. Είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9605440

για κρατήσεις με Scandinavian Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της SAS αριθμεί 141 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 23 είναι τύπου Airbus, τα 82 τύπου Boeing, 12 τύπου Bombardier και 23 McDonnell Douglas. Ακόμη 55 αεροσκάφη τύπου Boeing και Airbus θα προστεθούν στο άμεσο μέλλον στον στόλο της SAS προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του στόλου της.

Προορισμοί

Η SAS πραγματοποιεί πτήσεις σε 176 προορισμούς σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στις πόλεις της Βόρειας Ευρώπης.

Από τη χώρα μας εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Κοπεγχάγη και την Στοκχόλμη, με απευθείας πτήσεις.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Scandinavian Airlines-SAS είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 8 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Scandinavian Airlines-SAS σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια και νότια Αμερική, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Scandinavian Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»