Αεροδρόμιο Όσλο Γκαρντεμέν

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Όσλο, πτήσεις, δρομολόγια, μέσα μαζικής μεταφοράς και σύνδεση με την πόλη.

Το αεροδρόμιο Gardermoen του Όσλο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και η κύρια πύλη εισόδου στη Νορβηγία, ενώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση σε όλη τη Σκανδιναβία.

Απέχει 47 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και διαθέτει δύο τερματικούς σταθμούς και δύο παράλληλους αεροδιαδρόμους, ενώ έχει προγραμματιστεί η δημιουργία επέκτασης του τερματικού σταθμού και μιας τρίτης αποβάθρας.

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Όσλο Γκαρντεμέν

Το αεροδρόμιο του Όσλο διαθέτει το πιο καλά οργανωμένο δίκτυο μέσων μαζικής μεταφοράς. Κάτω από τον τερματικό σταθμό υπάρχει σταθμός τρένου που άνοιξε μαζί με το αεροδρόμιο, με 6 δρομολόγια την ώρα για το κέντρο του Όσλο και η διαδρομή διαρκεί 19 λεπτά για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ τρία από αυτά συνεχίζουν έως το σταθμό Drammen πραγματοποιώντας και πέντε ενδιάμεσες στάσεις.

Επίσης, υπάρχουν δρομολόγια για πολλές άλλες πόλεις της περιοχής. Εκτός από τα δρομολόγια τρένου υπάρχουν και λεωφορεία για το Όσλο και γειτονικές πόλεις, στάση των οποίων βρίσκεται έξω από την είσοδο του τερματικού σταθμού.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές για την πτήση σου στο Αεροδρόμιο Όσλο Γκαρντεμέν

Αναζήτηση

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Όσλο Γκαρντεμέν

Πτήσεις SAS Scandinavian Airlines από αεροδρόμιο Όσλο Γκαρντεμέν