Μοιράσου το:


Cyprus Airways

Αεροπορική Cyprus Airways
Κωδικός ΙΑΤΑ: CY
Χώρα: Κύπρος
Έδρα: Larnaca International (LCA)

Περιγραφή

Η Cyprus Airways είναι ο κρατικός αερομεταφορέας της Κύπρου. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1947 από την τότε αποικιακή κυβέρνηση της Κύπρου, την British European Airways και με την ανεξαρτητοποίηση της Κύπρου το 1960 περιήλθε στην ιδιοκτησία του κράτους. Σήμερα το 62,62% ανήκει στην Κυπριακή Δημοκρατία και το 30,38% σε ιδιώτες. Το σύμβολο των Κυπριακών Αερογραμμών είναι το ενδημικό αγρινό, χαρακτηριστικό στοιχείο της πανίδας της Κύπρου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3534100

για κρατήσεις με Cyprus Airways κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Η εταιρία διαθέτει έναν στόλο με 11 αεροσκάφη τύπου Airbus (2 A319-100, 1 A320-231 και 6 A320-232). Το κάθε αεροσκάφος της εταιρίας έχει ονομαστεί από μια τοποθεσία στην Κύπρο.

Προορισμοί

Η Cyprus Airways εξυπηρετεί ένα δίκτυο που καλύπτει συνολικά 19 προορισμούς στην Ευρώπη (Αγία Πετρούπολη, Άμστερνταμ, Βιέννη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Παρίσι, ΜΙλάνο, Ρώμη, Ζυρίχη, Λονδίνο και Σόφια) και στη Μέση Ανατολή (Βηρυτός και Τελ Αβίβ). Στη χώρα μας πραγματοποιούνται πτήσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Cyprus Airways είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά, εάν είναι τσάντα με λάπτοπ, ενώ αν είναι χαρτοφύλακας ή γυναικεία τσάντα το μέγιστο όριο βάρους είναι 4 κιλά.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Cyprus Airways σε προορισμούς της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Cyprus Airways

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Πτήσεις από αεροδρόμιο Λήμνου «Ήφαιστος»