Μοιράσου το:


Bulgaria Air

Αεροπορική Bulgaria Air
Κωδικός ΙΑΤΑ: FB
Χώρα: Βουλγαρία
Έδρα: Sofia (SOF)

Περιγραφή

Η αεροπορική εταιρεία Bulgaria Air αποτελεί τον αερομεταφορέα της Βουλγαρίας και έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σόφιας. Ιδρύθηκε το 2002 ως κρατική εταιρεία και πλέον συνδέει την πόλη της Σόφιας με πολλές πόλεις στην Ευρώπη, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Αθήνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3228113

για κρατήσεις με Bulgaria Air κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 18 αεροσκάφη, από τα οποία 3 Airbus A319, 3 Airbus A320, ένα αεροσκάφος VIP, 2 Boeing 737, 3 Embraer ERJ-190 και 6 τετρακινητήρια αεροσκάφη τύπου BAe χωρητικότητας 84 και 110 επιβατών, τα οποία εξυπηρετούν κοντινούς προορισμούς.

Προορισμοί

Η Bulgaria Air ενώνει το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας με το αεροδρόμιο της Σόφιας, το οποίο προσφέρει σύνδεση με όλες τις μεγάλες πόλεις της δυτικής Ευρώπης αλλά και μεγάλες πόλεις της ανατολικής Ευρώπης, όπως το Κίεβο και τη Μόσχα.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Bulgaria Air είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης δικαιούται μία χειραποσκευή έως 10 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55x40x23cm.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Bulgaria Air σε προορισμούς της ανατολικής και δυτικής Ευρώπης. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr!

Πτήσεις Bulgaria Air

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Σόφια - Sofia (SOF)