Μοιράσου το:


Lufthansa

Αεροπορική Lufthansa
Κωδικός ΙΑΤΑ: LH
Χώρα: Γερμανία
Έδρα: Frankfurt (FRA)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η Lufthansa είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Γερμανίας και μία από τις σημαντικότερες του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης σε αριθμό διακίνησης επιβατών. Είναι μία από τις ιδρυτικές εταιρίες της Star Alliance, της μεγαλύτερης συμμαχίας αεροπορικών εταιριών. Το όνομα Lufthansa ετυμολογείται από το Luft που σημαίνει αέρας και το hansa που στα παλιά γερμανικά σημαίνει ένωση. Η εταιρία έχει στην κατοχή της και άλλες μικρότερες αεροπορικές εταιρίες πτήσεων χαμηλού κόστους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6175200

για κρατήσεις με Lufthansa κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της Lufthansa αριθμεί 292 αεροσκάφη (Απρίλιος 2012) και η εταιρία έχει εξαγγείλει την απόκτηση ακόμη 83 αεροπλάνων. Στην πλειοψηφία τους είναι τύπου Airbus (217 στο σύνολο τους), ενώ τα υπόλοιπα 75 είναι τύπου Boeing.

Προορισμοί

Η εταιρία ταξιδεύει σε 221 πόλεις σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική, ενώ στη Γερμανία πραγματοποιεί πτήσεις σε 18 προορισμούς. Στη χώρα μας εξυπηρετεί το αεροδρόμιο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων και της Ρόδου.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Lufthansa είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και κάθε επιβάτης της Business και της First Class μπορεί να έχει δύο χειραποσκευές έως 8 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Lufthansa σε προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Η.Π.Α. και Καναδά, νότια Αμερική και Ασία. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις Lufthansa

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ντίσελντορφ - Dusseldorf (DUS)  

Πτήσεις από αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»