Μοιράσου το:


LOT Polish Airlines

Αεροπορική LOT Polish Airlines
Κωδικός ΙΑΤΑ: LO
Χώρα: Πολωνία
Έδρα: F.Chopin (WAW)
Συμμαχία: Star Alliance

Περιγραφή

Η εταιρεία LOT Polish Airlines έχει την έδρα της στη Βαρσοβία και χρησιμοποιεί ως βάση το αεροδρόμιο Frederic Chopin που αποτελεί αφετηρία αλλά και σταθμός μετεπιβίβασης των επιβατών της. Πραγματοποιεί πτήσεις σε 68 προορισμούς σε 36 χώρες. Ιδρύθηκε το 1929 και είναι μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν μέχρι και σήμερα. Αποτελεί μέλος της συμμαχίας Star Alliance από το 2003.
Τηλέφωνο: 210-3530376-7

για κρατήσεις με LOT Polish Airlines κάντε κλικ εδώ

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 41 αεροσκάφη εκ των οποίων: 7 Boeing 737-400, 2 Boeing 737-500, 4 Boeing 767-300ER, 10 Embraer E-170, 14 Embraer E-175 και 4 Embraer E-195. Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου είναι 9,7 χρόνια.

Προορισμοί

Η LOT Polish Airlines πραγματοποιεί δρομολόγια σε 60 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, βόρεια Αμερική και Ασία. Συνδέει την Πολωνία με την Ελλάδα με πτήσεις στην Αθήνα όλο το χρόνο και κατά τη θερινή περίοδο με τη Θεσσαλονίκη.

Πολιτική αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της Lot Airlines είναι η ακόλουθη:

Κάθε επιβάτης της οικονομικής θέσης μπορεί να έχει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και κάθε επιβάτης της Business Class μπορεί να έχει δύο χειραποσκευές έως 9 κιλά η καθεμία.

Εισιτήρια / Κρατήσεις

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από το travelsales.gr και να ταξιδέψετε με τη Lot Airlines σε προορισμούς σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Η.Π.Α. Κίνα και Καναδά. Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές της εταιρείας και πετάξτε με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους από το travelsales.gr.

Πτήσεις LOT Polish Airlines

Τακτική πτήση
Εποχική πτήση
Πτήσεις από αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Βαρσοβία - Warsaw Chopin (WAW)