Αεροδρόμιο Νυρεμβέργης

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης, τους τερματικούς σταθμούς(terminal), μέσα μαζικής μεταφοράς, σύνδεση με την πόλη.

Αεροφωτογραφία του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης. Φωτογραφία: AirportNuernberg / CC BY-SA 3.0

Το διεθνές αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης εξυπηρετεί τη μητροπολιτική περιοχή της Φραγκονίας και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Βαυαρίας.

Συγκαταλέγεται στη λίστα των 10 μεγαλύτερων αεροδρομίων της Γερμανίας, καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση. Αποτελεί τη βάση της εταιρείας Air Berlin, τη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας.

Το 2011 μέσω του αεροδρομίου μετακινήθηκαν 3,96 εκατομμύρια επιβάτες και 107.000 τόνοι φορτίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν 67.720 προσγειώσεις και απογειώσεις.

Έχει ένα αεροδιάδρομο μήκους 2.700 μέτρων και τρεις τερματικούς σταθμούς, δύο αίθουσες αναχωρήσεων και μία αίθουσα αφίξεων.

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Νυρεμβέργης

Αυτοκίνητο: Το αεροδρόμιο είναι εύκολα προσβάσιμο από τους αυτοκινητοδρόμους Α3, Α9, Α73 και Α6.

Λεωφορείο: Υπάρχει στάση λεωφορείου έξω από τον τερματικό σταθμό 1, στην είσοδο της αίθουσας 2. Η γραμμή που σας μεταφέρει στο κέντρο είναι η γραμμή 32.

Μετρό: Η γραμμή U2 ξεκινά από το αεροδρόμιο κάθε 10-15 λεπτά και η διαδρομή για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και το κέντρο της πόλης διαρκεί 12 λεπτά.

Ταξί: Υπάρχει περιοχή αναμονής ταξί όλο το 24ωρο μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές για την πτήση σου στο Αεροδρόμιο Νυρεμβέργης

Αναζήτηση

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Νυρεμβέργης

Πτήσεις Ryanair από αεροδρόμιο Νυρεμβέργης