Πώς μπορώ να κάνω online check in;

Για να κάνετε on line check θα πρέπει να μπείτε στην αντίστοιχη σελίδα της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το επώνυμό σας, τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή τον κωδικό κράτησης.

Κάποιες αεροπορικές ίσως σας ζητήσουν και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου καθως και την ημερομηνία γέννησής σας, την πόλη αναχώρησης και προορισμού.

Στη συνέχεια εκτυπώνετε την κάρτα επιβίβασης (boarding pass), που θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας στο αεροδρόμιο. Εναλλακτικά, και ποιό οικολογικά, μπορείτε να παρουσιάσετε την κάρτα επιβίβασης με το κινητό σας, απο το pdf που θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Σύνδεσμοι για online check

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του online check in, οι περισσότερες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα στον επιβάτη να επιλέξει τη θέση του, στις μέρες μας αυτό είναι επί έξτρα πληρωμής, αν δεν διαλέξετε θέση τότε η αεροπορική θα σας δώσει αυτόματα με βάση την διαθεσιμότητα.

Αν θέλετε να αποφύγετε ολη αυτή την διαδικασία τοτε μπορείτε να κλεισετε τα εισιτήρια σας από εδώ. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αναλάβει να κανει το check in για εσάς και να σας στείλει την κάρτα επιβίβασης, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ψάχνεις αεροπορικά εισιτήρια; Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές!

Αναζήτηση