Τι είναι το online check in και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Το online check in παρέχει τη δυνατότητα στον επιβάτη να κάνει check in μέσω ίντερνετ, δύο 24ωρα έως και 1 ώρα πριν την αναχώρηση, ανάλογα με την αεροπορική εταιρία και το είδος της πτήσης (εσωτερικού ή εξωτερικού).

Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι παραλαμβάνετε την Κάρτα Επιβίβασης (boarding pass) ηλεκτρονικά και δεν χρειαζετε να την παραλάβετε απο την αεροπορική στο αεροδρόμιο.

Αφού ολοκληρώσετε το check in θα πρέπει είτε να εκτυπώσετε την Κάρτα Επιβίβασης, είτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε την Κάρτα Επιβίβασης μαζί σας στο αεδρομιο καθως χωρίς αυτή δεν θα σας επιτραπεί η είσοδός.

Το check in παρέχεται από τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να αποφεύγεται η αναμονή στο αεροδρόμιο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει online check in από όλα τα αεροδρόμια, καθώς επίσης ότι σε κάποιες περιπτώσεις, ορισμένες εταιρείες δεν δίνουν τη δυνατότητα αυτή σε επιβάτες με αποσκευές. Για αυτό σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί από τους όρους της εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε.

Ψάχνεις αεροπορικά εισιτήρια; Συνδύασε low-cost μεταξύ τους και βρές απίστευτες τιμές!

Αναζήτηση