Αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»

Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, Βασιλιάς Πύρρος, πτήσεις και εισιτήρια, τηλέφωνο επικοινωνίας και συμβουλές μεταφοράς με λεωφορείο ή ταξί.

Ο διάδρομος στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Φωτογραφία: Calistemon / CC BY-SA 4.0

Το Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, ονομάζεται και Βασιλιάς Πύρρος, βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από την πόλη και είναι ένα μικρό αλλά αποδοτικό αεροδρόμιο με ένα τερματικό σταθμό. Η προσέγγιση του αεροδρομίου από τα αεροπλάνα είναι από το Νότο, προσφέροντας υπέροχη θέα στην πόλη και τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες πτήσεις από και προς την Αθήνα όλο το χρόνο και εποχιακά με κάποιους προορισμούς του εξωτερικού.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα οι ακυρώσεις πτήσεων λόγω ομίχλης είναι συχνές όποτε αν έχετε αμφιβολία σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το αεροδρόμιο.

Τρόποι επικοινωνίας

Αεροπορικά Εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»

Αναζήτηση
Σημαία Ελλάδα Ελλάδα
location
Ιωάννινα
IOA
Κωδικός IATA
06:44
Τοπική ώρα

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»

Το αεροδρόμιο συνδέεται με την πόλη με ταξί και λεωφορείο και η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 10 λεπτά. Το αεροδρόμιο επίσης προσφέρει και γραφεία ενοικίασης αυτοκίνητων.

Λεωφορείο (αστική συγκοινωνία)

Η γραμμή 2, από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα. Κόστος διαδρομής 1,20 ευρώ.

Ταξί

Έξω από το αεροδρόμιο θα βρείτε πιάτσες ταξί και μια ενδεικτική τιμή χρέωσης για τη διαδρομή "Αεροδρόμιο - Ιωάννινα" είναι περίπου 7-8 ευρώ. τηλεφώνα ραδιοταξί Ιωαννίνων: 26510 - 46777, 46778, 46779, 46780

Μοιράσου με φίλους

Πτήσεις Aegean Airlines από αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»

Πτήσεις Olympic Air από αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»